Hirdetés

MMO ingyen, dobozban

|

Az Acclaim az utóbbi időkben olyan ingyenes MMO-kat adott ki, mint a 2Moons, a Bots vagy a 9Dragons. Ezen játékok ingyenessége továbbra is megmarad, de mostantól aki arra vágyik, hogy ezen játékok dobozai ott virítsanak a polcukon, annak már semmi akadálya.

Hirdetés

Ha valamelyik játékra beregisztrálunk, kérhetjük, hogy CD-n vagy DVD-n elküldjék nekünk a játékot, így nem kell letölteni a programot. Bár a letöltés valószínűleg a lassabb hozzáférésűek számára se lenne hosszú idő, hiszen ezek a játékok mérete 700 MB körül szokott lenni. Ezért valószínűleg inkább csak a feeling kedvéért döntött így az Acclaim, hogy dobozos változatban is meg lehessen szerezni a játékokat. Egyedül a szállítási és az előállítási költségeket kell majd megfizetnünk, ami így is 5-6 dollár körül lesz. Addig is le lehet tölteni a hivatalos honlapról az ingyenes MMO-kat.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)