Hirdetés

World of Warcraft - MOBA játékmód érkezik?

|

Egy ideje már gondolkoznak a blizzardosok egy MOBA stílusú battlegroundon, azonban ezidáig semmit nem árultak el róla.

Hirdetés

Azok számára akik nem tudják, hogy mi az a MOBA talán elég ha csak annyit mondok, hogy League of Legends. A MOBA mint műfaj hihetetlenül sikeressé nőtte ki magát, így hát nem meglepő, hogy a Blizzard szeretné azt a World of Warcraft világában is viszontlátni.

Ami eddig csak elméleti síkon létezett, most átkerülhet a gyakorlatba: a World of Warcraft: Mists of Pandaria 5.2-es javításában egy új PvP térkép kerül be ami a 'Defense of the Alehouse' nevet kapta, és ez a jelek szerint csatateréül szolgálhat két, 5 játékosból álló csapatnak is.

Egy videó is kiszivárgott az új térképről, ami in-game mutatja be az új helyszínt.

Egyelőre még semmilyen hivatalos információ nincs arról, hogy tényleg bekerül-e egy ilyen PvP térkép, sőt, még a jelenlegi patch note sem tesz említést róla, azonban nem árt ha rajta tartjuk a szemünket.

Ti mit gondoltok, lehetséges lenne, hogy a Blizzard még több pénzt akar kicsikarni azzal, hogy átcsábít MOBA játékosokat a World of Warcraft térképeire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)