Hirdetés

Modern Wafrare 2 - Feltörték, de nagyon

|

Néhány elszánt hackernek köszönhetően mától bármilyen aljas trükkre képesek vagyunk a multiban.

Hirdetés

Több nemzetközi internetes orgánum is egyfajta új dedikált szerverekről beszél, ami köztudott, hogy alapból nem képzi a PC-s Modern Warfare 2 részét. Ám néhány mindenre elszán hackernek a napokban sikerült feltörnie az Infinity Ward hackerbiztosnak hitt IWNet rendszerét, aminek következményeként aktiválni tudták a PC-s Modern Warfare 2 developer console-ját. És az eredmény?

Így minden akadály elhárult az elől, hogy szervereink szabályait -a dedikált játszóterekhez hasonlóan- kedvünkre módosítsuk, legyen szó akár negyvenméteres ugrásoktól, 10000 pontot érő, egyszerű killektől, vagy sorozatban gránátokat lövő fegyverekről. Sőt, mindez beleszámít rangunkba és az IWNet saját meccsszervező algoritmusába. Hogy mit lehet még kihozni a feltört Modern Warfare 2 PC-s dev console-jából, sokat árulkodik a videó alant. Ja, s persze várjuk az Infinity Ward válaszlépéseit. Ámuljunk együtt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)