Hirdetés

Modern Warfare 2 - Stimulus Package: képek és magyarázat

|

Fontos lehet az Activision-nek és az IW-nek a Stimulus Package DLC sikere, mert nem telik el nap friss infók nélkül. Még négy napig bombázhatnak minket…

Hirdetés

Az Activision és az Infinity Ward mintha olvasgatná a GS fórumot, de az is lehet, hogy a nyugati játékosok se lelkesednek túlságosan a Modern Warfare 2 aranyáron mért Stimulus csomagjáért, mert nem bírják ki, hogy ne bombázzanak bennünket naponta a különböző anyagaikkal. Szerdán kaptunk egy "véletlenül kiszivárgott" játékmenet videót, tegnap befutott a hivatalos trailer, ma pedig öt darab állókép érkezett. Talán ők is érzik, hogy a tengernyi anyag is kevés a meggyőzéshez, ezért mindenhol vadul bizonygatják, megér 1200 MS pontot az öt pálya.

Robert Bowling, az IW fejese azt is elmagyarázta, miért emeltek át két pályát a Modern Warfare 1-ből: nem a spórolás vezérelte őket, hanem a Crash és az Overgrown nagy népszerűsége miatt döntöttek így. A Crash című pálya szerinte már igazi klasszikusnak számít, és minden játékos számára egyet jelent a Modern Warfare-rel. Hiába ismerős ez a két pálya, egyáltalán nem lesz unalmas, mert az MW2 lehetőségeivel teljesen új élményt fognak nyújtani.

A Stimulus Package DLC-t március 30-tól vásárolhatják az Xbox 360 tulajok. Íme az öt kép:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)