Hirdetés

Modern Warfare 2 trailer - Filmszerű élmény

|

Az Infinity Ward ígéretéhez híven megjelent a Modern Warfare 2 hosszabb lélegzetű trailere.

Hirdetés

Teljes gőzzel pörög az Infinity Ward gépezete, hogy novemberi premier idejére elkészüljön a Modern Warfare 2.



Néhány évvel járunk a Call of Duty 4: Modern Warfare eseményei után, s ismét egy orosz ultranacionalista csoport terveit kell megakadályoznunk. Az előzmény életben maradt főhőse, "Soap" MacTavish őrmestert időközben az SAS (Special Air Service) ezredesévé léptették elő. Ő vezeti harcba azt az alakulatot, amelyiknek a játékos is tagja lesz. A nemzetközi összetételű Task Force 141 feladata, hogy az Imran Zakhaev halálával szabad kezet kapott Vladimir Makarovot elkapják.



Makarov mártírnak állította be egykori felettesét, s erre támaszkodva az évek során jelentős befolyásra tett szert Oroszországban. A Modern Warfare 2 6-10 órásra tervezett egyjátékos kampánya során a hóval borított orosz hegyvidék mellett afgán sivatagban és brazil nagyvárosban (Rio de Janeiro) is garázdálkodhatunk.
A rendelkezésünkre álló információk szerint a Modern Warfare 2 filmszerű élménnyel ajándékozza meg a játékost az erős történeti szállal átszőtt egyszemélyes kampány során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)