Hirdetés

Mókás jutalmakat kínál a World of Warcraft új sárkányversenye

|

Már Outlanden is sárkányhátra pattanhatunk, hogy megpróbáljuk elérni a legjobb időeredményt.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight egyik legizgalmasabb újdonsága a sárkányreptetés bevezetése volt. A statikus, úszásszerű repülést egy jóval gyorsabb, dinamikus, modern lovaglási rendszerre cserélték, ami nem csak hogy látványosabb, de komplexebb is. Ennek köszönhetjük a sárkányversenyek létezését: mivel a sárkányon lovaglást lehet nagyon ügyesen (és nagyon bénán) is csinálni, ezért az időmérő repülőversenyek valódi megpróbáltatásoknak bizonyultak.

A dragonriding rendszer szépen apránként elhagyta a Dragon Isles határait, így az új, szupergyors sárkányainkat végre a régi világban is irányíthatjuk. Ennek örömére a Blizzard elkezdett a régi világ kontinensein versenyeseményeket tartani, melyeken különböző jutalmakat szedhetünk össze.

Hirdetés

A következő néhány hétben az Outland Cup fog pörögni, a Dark Portalon túl 13 időmérő pálya, 3 különböző variációban vált elérhetővé. Ha ezeket teljesítjük, azzal pontokat kaphatunk, melyeket beválthatunk sárkánydíszekre, speciális öltözékekre és egy cuki kis apróságra, amivel a megidézett sárkányunknak véletlenszerű díszeket kérhetünk.

A jelenlegi kupa január 31-ig tart majd, de áprilisban megkezdődik majd a Northrend Cup, júliusban a Pandaria Cup és októberben a Broken Isles Cup. Hogy az utóbbin hányan fognak részt venni, az jó kérdés, mivel a többség valószínűleg el lesz foglalva a The War Within tartalmaival.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)