Hirdetés

Monster Hunter World: Iceborne - az agresszív Rajangot is levadászhatjuk majd

|

A kiegészítő megjelenését követően kicsit később ezzel a brutális szörnnyel is megküzdhetünk.

Hirdetés

A Monster Hunter sorozat kedvelői számára már ismerős lehet Rajang, aki először a 2006-os Monster hunter 2-ben mutatkozott be, majd felbukkant a Monster Hunter Generations Ultimate-ben is. Az Iceborne DLC-nek hála pedig nemsokára a Worldben is megbirkózhatunk a hatalmas, szarvas, gorillaszerű behemóttal.

Hirdetés

Rajang várhatóan ezúttal is félelmetes ellenfél lesz, akire az eddigi játékokban a gyors és egyben pusztító mozdulatok, illetve az agresszív stílus volt jellemző. Minden bizonnyal nem kis kihívást fog jelenteni, a vadászat utáni jutalmunk pedig a dicsőség mellett Rajang szarva lesz. A Capcom egy rövid kedvcsinálót is készített a szörnyről, íme.

A Monster Hunter World: Iceborne szeptember 6-án fog megjelenni, Rajang pedig kicsit később, valamikor októberben bukkan majd fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)