Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Bayonetta is bekerülhet?

|

A karakter atyja egy rövid, de izgalmas Twitter-üzenettel csigázta fel a rajongókat.

Hirdetés

Bár Bozont nem fog csatlakozni a Mortal Kombat 11 karakterfelhozatalához, arra azért számíthatunk, hogy más vendégszereplők lesznek - ahogyan a korábbi részben is voltak. Mivel egyelőre még az alapkínálatot sem leplezték el teljesen, ezért egyelőre a cameók bejelentései váratnak magára, viszont közben a közösségi médiában megjelent egy üzenet, ami feltüzelte a rajongókat. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a PlatinumGames egyik alapítója és a Bayonetta széria atyja, Hideki Kamiya (aki mellesleg a 98'-s Resident Evil 2 és a 2001-es Devil May Cry rendezője is) megosztott Twitteren pár szót, amitől a játékosok azonnal izgalomba jöttek: Mortal Kombat x Bayonetta. 

Hogy ezzel a rövid üzenettel Kamiya csak azt szerette volna tudatni, hogy milyen jól passzolna Bayonetta a Mortal Kombat 11-be, esetleg egy bejelentést készít elő vagy csak a bolondját járatja velünk, azt egyelőre még nem tudni, de a spekulációk azonnal megindultak. A legnépszerűbb nyilván a vendégkarakter elmélete DLC-ként, de olyan is akadt, aki egy Switch-exkluzív tartalmat vizionál. 

A crossover persze nem lehetetlen, elvégre Bayonetta nemrég a Super Smash Bros. Ultimate-ben is felbukkant játszható karakterként. Kíváncsian várjuk a készítők megerősítését vagy cáfolatát. (A fenti kép rajongói munka.) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)