Hirdetés

Mortal Kombat - Az online bunyón lesz a hangsúly

|

A hivatalosan még nem is létező, de már titokban biztosan készülő, új Mortal Kombatról derült ki egy, s más.

Hirdetés

A Midway ugyebár sajnos balra el, de a Mortal Kombat sorozat nem tűnik el a süllyesztőben. A Warner Bros. nyilván nem hagyja veszni a mai napig népszerű franchise-ot, így nem túl meglepő, hogy felröppent az első Mortal Kombat hír.

A játéknak címe ugyan még nincs, sőt elméletben nem is létezik, de a WB Games Chicago - akik feltámasztani szándékoznak a sorozatot - szerint a következő Mortal legfontosabb része az online bunyózás lesz. Ennek örömére állást is hirdettek, profi hálózatos emberkéket keresnek, hogy az új Mortal Kombat nehogy a King of Fighters XII sorsára jusson, aminek elég botrányos volt a netkódja. Nem úgy a Street Fighter IV-nek, ahol igazán élvezetes az online pofozkodás. Sokat ugyan nem tudtunk meg az új Mortal Kombat játékról, de már az is jó hír, hogy készül, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)