Hirdetés

Mortal Kombat X - ő lehet a következő karakter?

|

A múlt héten két Mortal Kombat X karaktert is megismertünk, de ezzel még nincs vége: hamarosan új leleplezés jöhet, és már azt is sejtjük, ki a soros.

Hirdetés

Reméljük nem maradtatok le a múltheti Reptile és Ermac leleplezésekről, az áprilisi megjelenéshez közeledve gyorsabb tempóban jöhetnek az új karakterek videói, legyetek naprakészek, nehogy kimaradjon valaki.

A visszatérők mellett láttuk már Kotal Khant és D'vorah-t, és elképzelhető, hogy a következő Mortal Kombat X karakter szintén egy újonc lesz: Erron Black. Aki olvassa a Mortal Kombat X képregényeket, melyek eseményei az előző játék után átszódnak, a negyedik füzetben találkozhatott vele, amint az említett két harcos mellett áll.

Ahhoz, hogy csak valami háttérben álldogáló senki legyen, túl jónak tűnik. Hősünk egy cowboy, aki indokolatlan mennyiségű töltényt aggatott magára, melynek alapján azt tippeljük, hogy az Injustice-ban már látott Deathstroke ihlette, és nem csak bunyózni tud, de a fegyverhasználat sem idegen tőle.

A Lazygamer értesülései szerint egy nemrégiben Londonban tartott Mortal Kombat X eseményen olyan információk jutottak a résztvevők birtokába, melyekről a közönség csak a héten szerezhet tudomást. Figyelünk, figyeljetek ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)