Hirdetés

Mortal Kombat X - minden, amit Johnny Cage-ről tudni érdemes

|

Ha esetleg lemaradtatok volna a NetherRealm Studios tegnap esti livestreamjéről, most az egészet bepótolhatjátok. Főszerepben Johnny Cage.

Hirdetés

A Mortal Kombat X-et fejlesztő NetherRealm Studios nem verte nagy dobra, hogy péntek este livestreamelnek majd a játékból, de szerencsére volt aki figyelt, így most videóról visszanézhetjük szinte az egész anyagot.

A középpontban most Johnny Cage szerepel, akit nemcsak a sztori módból kivágott részletben láthatunk, hanem megismerkedhetünk a karakter különböző variációival is. Egyelőre mindhárom kifejezetten izgalmasnak tűnik, kíváncsian várjuk, melyiket favorizálják majd a rajongók.

Emellett kaptunk egy rövid de hangulatos motion capture trailert is. A srácok nyilvánvalóan nagyon profi cuccal dolgoznak, így kifejezetten mókás a helikopterpilóta kezében botkormányként fityegő baseball ütő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)