Hirdetés

Mortal Kombat X livestream - új -alityt mutatnak be ma este

|

Ma este ismét Mortal Kombat X livestream, és ezúttal is nagy leleplezések várhatók. Egy új -ality biztosan lesz, de jöhetnek még meglepetések.

Hirdetés

Ed Boon Twitter-csatornája mindig is egy nagy aranybánya volt a Mortal Kombat X-re várakozóknak, az úriember az elmúlt napokban is érdekes dolgokat posztolgatott, elsősorban a ma este 10-kor kezdődő livestream kapcsán.

Megtudtuk, hogy a mai Kombat Kast során a játékmenet lesz a középpontban, elsősorban azokkal a harcosokkal, akiket eddig még nem láttunk mozgásban. 

Az is lehet, hogy egy új kontroller mutatkozik be, vagy láthatjuk használat közben azt, amit már bejelentettek.

Boon továbbá a PlayStation a God of War 10. évfordulójával kapcsolatos tweetjéhez is fűzött megjegyzést, ami miatt azt gondolhatjuk, hogy Kratos a régóta futó pletykáknak megfelelően valóban szerepel a játékban.

Ami viszont a legfontosabb: bemutatkozik egy új -ality, ami nem a Nude-ality és nem az Animality lesz.

Az élő közvetítést alább követhetitek, de ahogy kiderül valami újdonság, azonnal hírt adunk róla.

Watch live video from NetherRealm on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)