Hirdetés

Most 12 percen át nézheted a Path of Exile 2 játékmenetét

|

Ha valaki nagyon szeretné látni, hogy hogyan működik a harc és a Mercenary karakterosztály, az most dőljön hátra, és élvezze a műsort.

Hirdetés

Hatalmas játékká nőtte ki magát a Path of Exile 2 a bejelentése óta eltelt években. Eredetileg "csak" az alapjáték egy fejlesztett verziójáról volt szó, de aztán kiderült, hogy a munka során a Grinding Gear Games leválasztotta azt az első résztől. Egy teljesen új epizódot fogunk kapni sajátos játékmechanikákkal, teljesen új látványvilággal és egy rakat, eddig nem látott karakteropcióval. Ezek közé tartozik a Mercenary is, amit egy új trailer mutatott be.

A nemrég közzétett videóban 12 percen át nézhetjük, ahogy a számszeríjakat lóbáló lövész darabokra szedi ellenfeleit. A karakter különböző lövedékek és fegyverek között fog váltogatni akció közben, így izgalmas, változatos élményt kínálhat a távolsági harcosok szerelmeseinek.

Hirdetés

Akit maga a Mercenary annyira nem érdekel, az is nézzen rá a videóra, ha másért nem is, akkor azért, hogy kaphasson egy kis kóstolót hangulatból és a látványvilágból.

A PC-re érkező Path of Exile 2 még nem kapott megjelenési dátumot, de a fejlesztők úgy tervezik, hogy 2024. június 7-én útnak indítják a bétát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)