Hirdetés

Most 20 Steam játékot húzhatsz be egy áráért

|

Közeleg a húsvét, közelegnek az akciók. A sort a Fanatical nyitja, ami egy rakat Steam kulcsot kínál fillérekért.

Hirdetés

Egy meglepetésvásár várja a játékrajongókat a Fanatical üzletében, ahol jelenleg húsvéti akciózás pörög. A parti csúcsa a zsákbamacska (illetve "zsákbatojás") vásár, ahol több mint egy tucat Steam kulcsot tudtok bezsebelni egy-egy játék áráért.

A Fanatical csapata ugyanis összeválogatott úgy 200 AAA és indie játékot, melyekből egyszerre maximum 20, véletlenszerűen választott kulcsot húzhatunk be 15 euróért cserébe. A listán olyan címek szerepelnek, mint a Hogwarts Legacy, a Hi-Fi Rush, az Atomic Hearts, a Resident Evil 4 és sok más.

Hirdetés

Két fontos apróságot nem árt észben tartani a zsákbamacskával kapcsolatban: egyrészt ez egy nagyon limitált akció. A vásár már ma délután 5-kor véget ér, így aki nem siet, az bizony lemarad. A másrészt aki legalább egyszer megpróbál húzni a csomagból, az bekerül egy nyereményjátékba, melynek 10 szerencsés győztese hazavihet egy 300 dollár értékű "2023 legjobbjai" játékcsomagot.

Egy véletlenszerű kulcsot tartalmazó tojás ára 1,10 euró, 5 tojásé 4,89, 10 tojásé 7,75, 15 tojásé 11,39 és 20 tojásé 14,99. Az egyszerre húzott tojásokban nem lesznek többször ugyanazok a játékok, de ha többször vásárolsz külön-külön, akkor kaphatsz duplikátumokat. Sok szerencsét mindenkinek, aki bepróbálkozik!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)