Hirdetés

Most akkor megjelenik a Starfield PlayStation 5-re vagy sem?

|

Egy megbízhatónak számító bennfentes elárulta, hogy tényleg játszhatunk-e a Bethesda sci-fi RPG-jével a Sony konzolján is.

Hirdetés

Már azokra a meg nem erősített hírekre is szemöldökráncolással reagált az Xbox közössége, melyek szerint a Hi-Fi Rush és a Sea of Thieves is ellátogatna Switchre és PlayStationre, ám igazán akkor kezdtek el aggódni, amikor a Starfield PS5-ös változata is szóba került, utat nyitva még vadabb, totális multiplatform-fókuszt rebesgető pletykáknak. Annyi biztos, hogy változások jönnek, amelyek részleteiről Phil Spencerék a jövő hét folyamán rántják majd le a leplet.

Könnyen lehet azonban, hogy az Xbox stratégiájában várható irányváltás mégsem lesz annyira radikális, mint attól sokan tartanak, mivel az egyik bennfentes, aki korábban maga is biztosra vette, hogy készül a Bethesda sci-fi szerepjátékénak PlayStation 5-ös portja, visszatáncolt.

Hirdetés

Nate the Hate most azt állítja, hogy újfent ellenőrizte az eredetileg az XboxEra által nyilvánosságra hozott információkat, és arra jutott, hogy ezek a PS5-ös Starfieldre vonatkozóan nem felelnek meg a valóságnak. Ellenben a Microsoft szándéka, hogy bizonyos címeket multiplatformmá tegyen, azaz rivális konzolokon is kiadjon, nagyon is igaz.

Ami azt illeti, a Sea of Thieveshez hasonló szolgáltatásalapú játékok tényleg rengeteget profitálnának abból, ha a potenciális felhasználói bázisuk magába foglalná a PlayStation 4, a PlayStation 5 és a Nintendo Switch táborát is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)