Hirdetés

Most magadnak válogathatsz leárazott játékokat, ha szereted a lövöldéket, akkor ez tetszeni fog!

|

Ismét te szabhatod meg a pénztárcád határait különböző méretű akciós játékcsomagokkal.

Hirdetés

A Fanatical nevű digitális játékboltban nagyon beválhatott a "szedd magad" koncepció, mivel most újabb variációval álltak most elő. Ahogy korábban, úgy most is mi dönthetjük el, hogy a 3 játékból álló 15 eurós, a 4 játékból álló 19 eurós vagy az 5 játékból álló 23 eurós kiszerelést választjuk-e, és azok tartalmait is szabadon szerkeszthetjük. Mi választjuk tehát a csomag méretét, a benne lévő játékokat, a Fanatical csak a tematikát szabja meg.

A jelenlegi felhozatalban pokoli lövöldék, ijesztő történetek, és lazább indie-k töltik fel a választható címek sorait. A Wolfenstein II: The New Colossus és a Doom Eternal a két legérdekesebb darabja a Diamond Collectionnek, de a The Chant és a Barony is megérhetnek egy-egy próbát.

Hirdetés

A lényeg, hogy csapjatok le kedvenceitekre, mivel a Fanatical addig tud ellátni benneteket, amíg a készletek kitartanak. A The Chant esetében már fogyóban is van a Steam kulcsok száma.

Egyébként nem hivatalos Steam vásárról van szó, de a Fanaticálnál behúzott címeket hozzáadhatjátok a platformon őrizgetett gyűjteményetekhez. Persze mindeközben a Steam is saját akciókat tart, például a héten indult Capcom vásár formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)