Hirdetés

Most pofátlanul olcsón lehetsz világok ura és húzhatsz be egy rakás játékot

|

A Humble Bundle leköti a figyelmünket a Cities: Skylines 2 érkezéséig.

Hirdetés

Nem olcsó hobbi a gamerlét, de olyan oldalak akcióival, mint a Humble azért könnyebben el lehet érni, hogy kevésbé fájjon a pénztárcának/bankszámlának. Csak az utóbbi hetekben olyan kihagyhatatlan ajánlatokkal készült a honlap, mint a Baldur's Gate 3-ra felkészítő, legendás szerepjátékokat felsorakoztató csomag vagy a Resident Evil Bundle, amellyel tizenegy darab PC-s címet (és egy kupont) szerezhetünk be a Capcom horrorszériájából, beleértve a Resident Evil Village-et is. Erre még pár napig lecsaphattok.

De máris itt a következő kollekció, amely azok számára lesz elsősorban izgalmas, akik imádnak menedzselni, legyen szó városról, királyságról, civilizációról, karakterről vagy lényegében bármiről. 

Hirdetés

Az If You Build It - Cities & More névre kereszte bundle kimondatlanul, de a Cities: Skylines 2 októberi megjelenésére készít fel minket, addig ugyanis lehetőségünk van hét olyan játékot piszkosul olcsón beszerezni, amikben istent vagy éppen ördögöt játszhatunk. Már nagyjából 3400 forintért cserébe lecsaphatunk egy kultikus játék folytatására, az Evil Genius 2: World Dominationre, amiben egy főgonoszt irányíthatunk, valamint a Frozenheimre, amiben egy viking klán túlélése múlik rajtunk. 

Körülbelül 4200 forintért további három címet zsebelhetünk be: a lakásbérlők kezelését kínáló The Tenantset, a tájlétrehozós-relaxálós Pan'oramát, valamint a lebegő metropoliszt menedzselős Airborne Kingdomot. Hozzávetőlegesen 7600 forintért megkaphatjuk a teljes felhozatalt, az utolsó két játék a Prehistoric Kingodm (amiben kihalt élőlényeknek építhetünk állatparkot), és a The Universim (amiben a saját civilizációnkat terelgethetjük).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szokás szerint jótékonykodhatunk is a vásárlásunkkal, ennek a csomagnak a bevételei a Lotus Outreach International nevű nonprofit szervezetet támogatják, amelynek célja a szegénységben élő, kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermekek és nők helyzetének javítása. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)