Hirdetés

Most teljesen ingyen zsákolhatod be ezt a vagány járgányt a GTA Online-ban - mutatjuk hogyan

|

Remek lehetőség a multis szekció játékosainak, ráadásul egyáltalán nem kell megszakadni érte.

Hirdetés

Bár már gőzerővel zajlik a jelen állás szerint 2025-ben érkező Grand Theft Auto VI fejlesztése, a Rockstar továbbra is támogatja az előző rész többjátékos komponensét, az igen aktív és népes játékosbázissal rendelkező GTA Online-t. A napokban például a Cluckin' Bell Farm Raid keretében bekerült egy új rablás is a multis szekcióba, illetve, ahogyan az a frissítések esetében lenni szokott, számos járgány is érkezett a játékba.

Ezek között kapott helyet a sokak által várt Bravado Gauntlet Interceptor is, viszont a dögös verda borsos ára sokakat kizárhat a potenciális vásárlók köréből, éppen ezért mutatunk most egy sokkal barátibb, de ugyanennyire vagány opciót. Nincs szükség vaskos dollárkötegekre, mert ingyen és bérmentve megszerezheted a 8F Draftert, ráadásul ehhez csak pár egyszerű lépést kell teljesítened.

Hirdetés

Először is látogass el a Rockstar's Newswire oldalára, ahol lejjebb görgetve megtalálhatod az új autóról szóló szekciót. Ezt követően nincs más dolgod, mint a "Claim now" gombra kattintani, majd az átirányított oldalon bejelentkezni a GTA Online-hoz kapcsolt Rockstar Games fiókodba - ezt március 18-ig kell megtenned.

Majd, ha ezzel megvagy, akkor a következő lépés, hogy március 21. és április 3. között bejelentkezel a játékba, ahol aztán a telefonod netes böngészőjéből, a Legendary Motorsport weboldalára navigálva, a 2 DOORS kiválasztása után, már ki is keresheted a 8F Draftert. Ezt követően már csak a járgány színét kell kiválasztanod, és mehet is a rendelés.

Ha valamilyen okból kifolyólag mégis elakadnál, akkor itt megtalálhatod a promóció teljes szabályzatát és pontos részleteit, érdemes lehet átnyálazni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)