Hirdetés

Most tényleg LEGO-játék lett a Half-Life 2-ből

|

Ravenholm jóval kevésbé ijesztő, ha LEGO figurák karjai tartják shotgunt.

Hirdetés

A Half-Life 2 jóval többet érdemelt volna, mint amit kapott. Jó esély van rá, hogy a folytatás és Gordon történetének lezárása már sosem fog befutni, de a rajongókat legalább a modderek elszórakoztatják különböző extra tartalmakkal vagy átdolgozásokkal. A LEGO Half-Life 2 az utóbbi kategóriába tartozik: megfogja a játék közkedvelt figuráit, és tényleges figurákká változtatja őket.

A mod a Steam Workshopon keresztül már most elérhető, de a fejlesztő, Not Dave or Daniel pedig megígérte, hogy a jövőben még finomítani fogja azt.

Hirdetés

Akárhogy is, ha szeretnétek együtt lógni Alyx Vance, Grigori atya vagy Gordon LEGO változataival, akkor ezen a linken keresztül kipróbálhatjátok az modot (már ha rendelkeztek legális Half-Life 2 példánnyal).

A Half-Life: Alyx után abban reménykedtünk, hogy a Valve végre látni fogja az igényt a folytatásra, és nekiül, hogy befejezze a sztorit, amit egyébként szépen fel is bolygatott a VR móka befejezésével. Sajnos úgy tűnik, hogy a csapat még mindig nem akar klasszikus FPS-t fejleszteni, így a franchise körül ismét csend van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)