Hirdetés

Mostantól jelentkezhetünk a Star Wars: The Old Republic beta tesztelésére

|

Eljött a várva-várt pillanat: megnyitotta kapuit a várva várt beta teszt.

Hirdetés

Nemrégiben reppentek fel a hírek, hogy a BioWare készülő MMORPG-je, a Star Wars: The Old Republic hamarosan beta fázisba ér, és akkor majd jól ki is próbálhatjuk egy beta teszt keretein belül azt. A jég megtört, hiszen a mai napon hivatalosan is jelentkezhetünk tesztelésre a játék hivatalos honlapján.

Ám a dolog nem ennyire egyszerű, hiszen publikus, nyílt teszt ide vagy oda, nem kevés követelménynek kell megfelelnünk a beválogatáshoz, amely erősen limitált.

A jelentkezők több szempont alapján kerülhetnek közel a húsosfazékhoz: alapvető, hogy az illető 18 éves legyen minimum, gépének specifikációi is fontosak, főként CPU és RAM téren, de a tartózkodási hely is sokat nyom a latba.

Több lépésben halad majd előre a tesztelés, a több fázisból álló struktúra első állomása lesz a most meghirdetett lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)