Hirdetés

Motorola: Franklin=Q

|

Egy hónapja keltek szárnya híresztelések a Motorola szupervékony kommunikátoráról, a Franklinről, amelyet nem mellesleg korábban RAZRberry néven emlegettek. Akkor még hivatalosan senki nem erősített meg semmit, most azonban a Motorola hivatalosan is bejelentette a készüléket, melynek neve Q lett, és nem Franklin. A Windows Mobile 5.0-ával futó QWERTY-billentyűzetes mobilPDA a Motorola szerint a világon nem csak a legvékonyabb készülék a kategóriában, hanem a legjobb és a legszebb is. Specifikáicók a 2006. első negyedévében érkező Motorola Q-ról: GSM 850/900/1800/1900 MHz, GPRS class 10, EDGE class 6 * TFT-kijelző, QVGA, 65K szín * 1.3-megapixeles kamera * 64 MB RAM, 128 MB flash * MiniSD-kártyafoglalat * Bluetooth, MiniUSB, IrDA * 116.8x63.5x11.5 mm, 115 gramm

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)