Hirdetés

Motorstorm 2 - Friss részletek érkeztek

|

Az Evolution Studios a bemutatkozó videó leleplezése óta nem hallatott magáról, azonban egy lengyel magazinnak friss infókat hintettek el.

Hirdetés

Az első információk és a bemutatkozó videó után végre újabb részletekre derült fény a Motorstorm 2 kapcsán. A friss részleteket a lengyel NEO+ magazin szolgáltatta. Az újság cikkéből kiderül, hogy a brit székhelyű Evolution sokkal nagyobb hangsúlyt fektett majd személyesebb élmény fokozására. Lehetőségünk lesz pilótánk kinézetét kialakítani, de járgányunk küllemét is mi formálhatjuk, illetve a futamok előrehaladtával rengeteg új alkatrész áll majd rendelkezésünkre, melyekkel fejleszthetjük kis kedvencünket. A versenyek alatt akár saját zenéinket is hallgathatjuk, továbbá a törésmodellt is felpumpolták. A balesetek ezúttal rengeteg kameranézetből lesznek visszanézhetőek. Rossz hír azonban, hogy nem lesz belső kameranézet.

motorstorm23.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)