Hirdetés

[MOVIE] GTA: SA

|

A következő sorokért rendkívül hálásak vagyunk OsOnO-nak, és PizzaGuy-nak, a GTAOnline.hu lelkes és nagyrabecsült készítőinek. Hallga' "Az IGN.com-on egyre több GamePlay videó jelenik meg. Ezúttal +11 jött ki, ami azt jelenti, hogy már 18 kisvideó tekinthető meg a publikum által! Ám az utóbbi 9 jóval hosszabb, mint az eddigiek. Teljes missziókat nézhetünk végig, egy kis ízelítőt kapunk az autós-üldözésekből, és az utcai kegyetlenkedésekből :) Játékközben láthatjuk a HUD-ot, a térképet, az épületeket, a gyalogosokat... egyszerűen fantasztikus. Ám fellelhetők, a már a Vice City-ből is ismert "játék-hibák" - autónk leresztül megy a járókelőkön, úgy, hogy azoknak semmi bajuk nem lesz, ugyanígy az oszlopokkal is, stb. Viszont láthatjuk az új célzási-rendszert! Érthető, hogy mért most jön ki ennyi GamePlay video - a San Andreas szép lassan a világ minden táján megérkezik a boltokba." Remélem mindenki megértette, most pedig mars őket! Ne feledjétek azonban, hogy ezek PS2-es képsorozatok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)