Hirdetés

[MOVIE] Max Payne 2

|

Előbukkant egy újabb Max Payne 2-es videó, ebben a hihetetlen hétvégi dömpingben. Ez utúbbit a GameSpy kitartó kémkedésének köszönhetjük. Megnézve a jelenetet láthatjuk, hogy nem lesz csúnya a játék, az egyszer biztos :D Bár igazából, így menet közben nem annyira látszik újszerűsége az elődhöz képest (a képeken persze egyértelmű, de miközben szerintem tolja a játékos, nem lesz ideje odafigyelni a részletekre...). A videót alant cibálhatjátok:

MAX PAYNE 2
(Movie - 1,33MB)
Update: A GameSpot-ra felkerült egy interjú a játék fődesignerével, s ehhez csatoltak két exkluzív in-game kisfilmet. Exkluzivitásából következően nem tehetjük lokálba (senki se teheti, csak akinek van rá engedélye...), de ha rendelkezel - ingyenesen beszerezhető - loginnal, letöltheted mindkettőt, ha az interjú alján rájuk kattintasz.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)