Hirdetés

[MOVIE] PORTAL TRAILER - ITT VAN!!

|

Ahogy azt korábban a Valve ígérte, megérkezett a Portal című újszerű FPS videobemutatója. A játék a Half-Life 2: Episode Two részeként jelenik majd meg, csakúgy mint a Team Fortress 2 is. Megjelenési időpont még nem ismert, de a hét folyamán az Episode Two és a Team Fortress 2 is megtekinthető lesz egy új videó formájában. A játékokról bővebben itt olvashattok, a videót pedig KÖTELEZŐ MINDENKINEK LETÖLTENI!!! Ahogy azt már korábban elmondtuk, oktatófilm-szerűen mutatja be a trailer, hogy mire is használható ez a bizonyos portal gun. A pályák igencsak egyhangúnak tűnnek, de így már világosan látszik, hogy a hangsúly valóban a fejtörőkön és a jó szórakozáson van. Nem szabad elfelejteni, hogy egy ingyenes ajándék kiegészítőről van szó. Update: Fény derült arra, hogy a Portalt valójában nem is a Valve fejleszti, hanem még egy évvel ezelőtt felkérték a Nuclear Monkey Software csapatát, akik korábban a szintén portálokkal kapcsolatos Narbacular Drop című játékot készítették. Aki tehát attól félt, hogy emiatt késne a második epizód megjelenése, most megnyugodhat.


PORTAL HD TRAILER
(Movie - 54,36 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)