Hirdetés

[MOVIE] Stranger

|

A Fireglow Ltd újabb filmet adott ki a Stranger című RTS-ből, melyet jelenleg 2006 harmadik negyedévére datálnak, ezzel egy időben letölthetővé vált a tavalyi E3-on bemutatott videó is. A mostani filmben a játékból vett jeleneteket vizsgálhatjuk. A játék világa a már jól ismert fantázia világ elemeire épül, mely két részre "szakad", egy felszíni világra és egy föld alatti világra. A két világ egyensúlyban él egymással, hisz még a felső fényben úszik és teli élettel, addig az alsóban rengeteg a konfliktus, a gonoszság. További részleteket a játékból itt találtok, a videókat pedig alant tölthetitek lokálból.

STRANGER E3 2005 TRAILER
(Movie - 47,52MB)
STRANGER GAMEPLAY TRAILER
(Movie - 55,64MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)