Hirdetés

[MOVIE] The Shadow of Aten

|

Egy készülőfélben lévő akció-thriller játékból, a The Shadow of Aten-ből került ki egy új trailer, melyet máris tölthettek lokálból, emellett néhány screenshotot is megleshettek ezen a linken. A gamma nem máshova, mint az 1930-as évek Egyiptomába, Kairóba kalauzol el minket. Allam Scott nevű nyomozókarakterünkkel majd jól ki kell derítsük, hogy mi áll egy archeológus rejtélyes meggyilkolása mögött, mindezt természetesen megfelelően darkos környezetben, katakombákon keresztülszenvedve magunkat tehetjük meg. A grafikára -amint látjátok- nem lehet egy rossz szót sem szólni, de azért nem hiszem, hogy az Epic Games remegő térdekkel fogja majd rágcsálni a körmeit a játék láttán :)

THE SHADOW OF ATEN
(Movie - 11,75MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)