Hirdetés

[MOVIE] Two Worlds HD mámor

|

Xbox 360 konzolon már idén nyáron találkozhatunk a Two Worlds nére keresztelt akció-RPG csodával, amiből ma kaptunk egy kis ízlelni valót.

Hirdetés

Ezüst tálcán szolgálták fel nekünk a Southpeak Interactive emberei a Reality Pump Studios fejlesztésében készülő Two Worlds nagy felbontású trailerét. A videóban a harcokat és a helyszíneket csodálhatjuk meg, ráadásul a grafikai részleteket is elénk tárják benne. A külcsínre tehát nem lesz panasz, ráadásul csontvázak, szörnyek és más démoni alakok ellen is bevethetjük igen erőteljes harci technikánkat. A konzolos verzió mellett PC-re is elkészül majd a játék, ám pontos dátummal még nem szolgáltak a készítők.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)