Hirdetés

[MOZI] Bruce Willis és B.B. Thorton: Kane & Lynch!

|

Nemrég óta kapható a Kane and Lynch, de már most tervezik a filmet Bruce Willis és Billy Bob Thorton főszereplésével!

Hirdetés

Bár a Game Rankings oldala szerint a Kane & Lynch nem aratott osztatlan tetszést a kritikusok körében, az Eidos mégis olyannyira bízik a két gyilkos kalandjainak sikerében, hogy tárgyalásokat folytat a Lionsgate-el (attól a cégtől, amelytől a Hitman filmet is hamarosan a filmvásznon láthatjuk), hogy filmet készít a témából. A főszerepekkel állítólag nem mást bíznak meg, mint Bruce Willist Kane, a bukott zsoldos és Billy Bob Thortont Lynch, a pszichopata gyilkos szerepében. Az Eidos eddig nem járt rosszul a filmes adaptációkkal (legalábbis a bevételek terén…) az Angeline Jolie-féle Lara Croft: Tomb Raider ugyanis 275 millió dollárt termelt a kasszáknál még 2001-ben. A Hitman fogadtatására még várnunk kell, viszont Bruce Willis és Billy Bob Thorton neve garancia arra nézve, hogy ezúttal biztosan nem sajnálják a pénzt a Kane and Lynch filmes adaptációjából.

media_2.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)