Hirdetés

[MOZi] Csillagközi Invázió 2

|

Biztos emlékeztek még a '97-es Csillagközi Invázióra (Starship Troopers), mely egy sci-fi/akció/kalandfilm és Paul Verhoeven rendezésében mutatta be, mi is történne, ha idegen rovarszerű lények lepnék el bolygónkat - mindezt egy szerelmi szál keretein belül meséli el a tisztelt nézőnek. Ha esetleg nem rémlene, itt megnézhettek belőle egy kis előzetest. Amúgy a filmből játék is készül. Nos... az elsők között tudhatjátok meg, hogy jön a folytatása Csillagközi Invázió 2: A Szövetség Hőse (Starship Troopers: The Hero of the Federation) címmel! Annyira friss az infó, hogy azon kívül, hogy készül, szinte semmit nem lehet róla tudni, csak hogy Phil Tippett rendezi és 'hamarosan jön', vagyis Amerikában áprilisra tehető a premierje. Találtam Nektek egy 15 mp-es QuickTime TV-reklámot...

STARSHIP TROOPERS 2
(TV-Spot - 0,85 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)