Hirdetés

[MOZi] Dialektus Fesztivál - Nevezési Felhívás

|

A hagyományt megszakítva, a Dialektus Fesztivál nem 2006-ban, hanem 2007 tavaszán jelentkezik. A fesztivál most hirdet először nemzetközi versenyprogramot!

Hirdetés

A fesztivál profilja maradt a régi, továbbra is olyan dokumentumfilmeket várnak a szervezők, amelyekben az antropológiai, néprajzi szemlélet érvényesül.

Az alábbi szekciókban lehet nevezni:

  • nemzetközi versenyprogram
  • fiatal filmesek versenye (25 éven aluli, európai rendezők)

    A részletes nevezési feltételek megtalálhatók a Dialektus megújult honlapján, itt.
    Nevezési határidő: 2006. október 20. A nevezési lap letölthető innen.

    Négy nap alatt mintegy 25 órányi európai versenyfilmet és további 25 órányi információs filmet kívánunk vetíteni. A vetített filmekről esténként moderált vitát tartunk a rendezők részvételével. A fesztivál ideje alatt négy európai dokumentumfilm-fesztivál bemutatkozását tervezzük: International Festival of Ethnographic Film (Göttingen, Németország), Documentary Film Festival (Tartu, Észtország), International Festival of Ethnographic and Documentary Film (Cadca, Szlovákia), Documentary Film Festival (Jihlava, Csehország). A fesztivál idején sor kerül egy Work-shop-ra az európai dokumentumfilm-forgalmazásról és a magyar filmek külföldi eladásainak lehetőségeiről.
  • Hirdetés
    Hirdetés
    0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)