Hirdetés

[MOZi] Dungeon Siege - kezdődik

|

Hivatalosan jelentették be, hogy július 3-án Vancouverben kezdődnek meg a Chris Taylor-féle fejlesztőcsapat által megalkotott Dungeon Siege videójáték filmes változatának forgatásai. A rendező Uwe Boll úr (tudom, tudom, sokan nem szívlelik... bevallom, én is többet vártam az Alone in the Darktól), a történet pedig egy sajtóanyagban olvasható, amit a lentebbi linkre nyomva elérhettek. További érdekesség, hogy a film akciójeleneteiért az újonnan a gárdához szegődött Tony Ching lesz a felelős. Chinget nem csak, hogy elismeri a filmes szakma, de a nézőközönség is rendre el van kápráztatva az ő keze-munkája alatt készülő filmek akciósoraitól. További információk itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)