Hirdetés

[MOZI] Everquest film készül

|

Szerintetek miről szól a mai nap harmadik híre? Naná, hogy egy újabb film kerül terítékre. Ezúttal az Everquest.

Hirdetés

A Gyűrűk ura trilógia látványos sikere ismét divatba hozta a fantasy filmeket. Sajnálatos módon Hollywood jó szokása szerint egy-egy ismertebb franchise-t próbál vászonra vinni, ahelyett, hogy a fellelhető sokezer regény közül a legjobbakat válogatnák ki. Nyakamat rá, hogy bármelyikőtök fel tudna sorolni néhány kiemelkedő alkotást, amely igazán megérdemelné a megfilmesítést.
Pletykák szerint a Sony az általuk pátyolgatott népszerű mmorpg világára építve szeretne filmet készíteni. A film producere a Marvel filmek specialistája Avi Arad lenne. A forgatókönyvet pedig az a Michael Gordon írná, akinek legutóbb a frenetikus 300-at köszönhetjük. Az más kérdés, hogy ez utóbbi film történetének bonyolúltsága egy nem túl éleselméjű kődarab képességeit sem haladja meg.
A Sony által egyelőre meg nem erősített információk szerint az Úr 2009. vagy 2010. évében nézhetjük meg a mozikban.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)