Hirdetés

[MOZi] Jönnek sorra a Shrek részek!

|

Nálunk még be sem mutatták Shrek legújabb kalandjait, a Dreamworks háza tájáról máris szivárognak kifele az érdekesebbnél érdekesebb információk. A napokban ugyanis elkezdődtek a Shrek 4. és 5. részének a munkálatai.

Hirdetés

A Harmadik Shrek ausztrál premierje után tette a bejelentést a Dreamworks, miszerint közel 1400 szakembert vettek fel a két folytatás elkészítéséhez és a mai nap elkezdődtek a munkálatok kezdeti fázisai a Los Angelesi stúdiókban. A negyedik filmet 2010 nyarára, az ötödiket pedig 2013-ra ígérte Jeffrey Katzenberg, a Disney volt vezetője, aki egy évtizede alapította meg a Dreamworks-öt két jó barátjával David Geffennel és Steven Spielberggel. Reméljük, hogy a folytatások is tudják majd hozni a megszokott minőséget és ismét egy jót tudunk majd szórakozni a zöld Ogre kalandjain.

 

 

shrek3.gif
shrek3.gif

 

Szükség lesz a maradék két ujjra is...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)