Hirdetés

[MOZi] Paparazzi trailer

|

Egy új thrillerről számolhatunk be, melynek címe Paparazzi. Ebből sokan rájöhettek már, hogy nagyjából miről fog szólni, de a most megjelent trailer alapján egészen biztosan megértitek. Mi történik, ha valaki sztárrá válik? Sok ember kíváncsi lesz rá, szóval jönnek a lesifotósok és megpróbálják a legintimebb pillanataiban is megörökíteni, ami nem kis konfliktusokhoz vezet úgy családon belül, mint kívül... Elhatározza hát hírességünk, hogy bosszút áll ezért. Bár ez a előzetesből annyira nem derül még ki :) Tom Sizemore ezúttal negatív szerepkörben csillogtatja tehetségét...

PAPARAZZI
(Trailer - 22,56MB)
Egyébként a tegnap felhozott The Village-nek is jelent meg új előzetese, bár nem sok újat mutat. Azonban egy óvatlan pillanatban ki lehet kockázni egy piros csuklyás izét, aminek a hátából kilógnak valamik. Ezek szerint Shyamalan most is megmutatja, mitől félnek a falusiak, csakúgy mint a Jelekben. Ez egyébként sokak szerint nagy kár.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)