Hirdetés

[MOZi] Toy Story 3, Incredibles 2?

|

A Ratatouille bemutatójának apropójából a Comingsoon munkatársának sikerült a mikrofonvégre kapnia Brad Bird rendezőt, aki a filmen kívül az eddigi nagy Pixar címek folytatásairól is beszélt.

Hirdetés

Brad állítása szerint egy harmadik Toy Story rész is készülőben van, amelyben ismét szerepet vállalt Tim Allen és Tom Hanks. Sajnos a filmet csak 2010 nyarán fogják bemutatni, mégis érdemes lesz rá várni. Arra a kérdésre, hogy lesz-e Incredibles 2 csak annyit válaszolt, hogy ha úgy érzi, képes lesz egy olyan történetet megírni, ami jobb, mint az első részé, akkor semmi akadályát nem látja majd. A rendező azt is elmondta, hogy nem a pénzért kezdenek bele az új projectekbe. Viccesen úgy fogalmazott, hogy a Disney vállalat nem azért forgat filmeket, hogy pénzt keressen, hanem azért keres pénzt, hogy filmeket forgathasson és ez igaz a Pixar politikájára is. Hogy ez mennyire igaz, nincs jogunk eldönteni, de az biztos, hogy ez azzal kecsegtet, hogy bizony nem egy rókabőrrel lesz dolgunk 2010-ben, hanem egy méltó folytatással lepnek meg minket a Pixaros fiúk.

story.jpg

Még visszatérnek...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)