Hirdetés

[MOZi] Uwe Boll új filmje magyar vonatkozásban

|

„Kedvenc” filmrendezőnk, Uwe Boll úgy döntött, hogy ő bizony ismét megváltja a világot: szakítani kíván a korábbi filmjeiben fellelhető elemekkel, sőt teljesen más irányba indult tovább, hiszen a számítógépes grafika hadrendbe állításával hamarosan megalkotja első animációs filmjét. Boll egy amerikai filmes magazinnak adott egyik legutóbbi interjújában ejtett el olyan kijelentéseket, melyek szerint legutóbbi magyarországi látogatása alatt külön figyelmet szentelt az itteni videojáték-iparnak. Mivel korábban már szerencséje volt az öt éves születésnapja alkalmából ingyen letölthető S.W.I.N.E. című magyar stratégiai játékhoz, útja során ellátogatott a Stormregion főhadiszállására is. A baráti találkozóból végül tárgyalás kerekedett, melynek végeredménye, hogy a játék egyes elemeit felhasználja majd egyik következő filmjében. A Stormregion egyelőre hivatalosan nem nyilatkozott az ügyről. Az való igaz, hogy Boll már egy ideje tervezte, hogy kipróbálja magát az animációs filmek terén – erről korábban annyit mondott, hogy szakítva eddigi filmjeinek stílusától, ezúttal egy vérbeli vígjátékot szeretne készíteni. Ez teljesen passzolna is a S.W.I.N.E. hangulatához, amiben ugyebár a malacok és a nyulak között dúló évszázados harcokba csöppenünk. A rendező úr következő művéről semmi többet nem volt hajlandó egyelőre elárulni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)