Hirdetés

MrBeast azt állítja, hogy megdöntötte a YouTube egyik rekordját

|

Ha hihetünk a youtubernek, nagy bravúrt hajtott végre a legújabb produkciója.

Hirdetés

A mindössze 25 éves James Stephen Donaldson, vagyis MrBeast eddig is a YouTube királya volt, hiszen potom 174 millió feliratkozóval egy ideje már övé a platform legnépszerűbb, magánszemély által üzemeltetett csatornája, amit eddig csupán a néhány éve még PewDiePie-jal nagyot csatázó T-Series szórakoztatóipari vállalat hivatalos fiókja tudott túlszárnyalni.

Most pedig úgy tűnik, hogy a jótékonysági akcióival és a sokakat irritáló indexképeivel elhíresült netceleb egy másik rekordot is behúzott magának a videómegosztón.

Hirdetés

MrBeast ugyanis nemrég arról posztolt az immáron X néven futó Twitteren, hogy a legutóbbi feltöltése minden idők legtöbb megtekintését generálta a pályafutása első 24 órájában, ha nem vesszük figyelembe a zenei klipeket. Vagyis nem volt még olyan nem-zenés videó a YouTube történetében, amire több néző repült volna rá az elérhetővé válását követő első napon. Donaldson sajnos nem közölte, hogy számok szintjén ez mit jelent, illetve cikkünk írásáig az üzemeltető sem erősítette meg a rekordot.

MrBeast mindenesetre köszönetet mondott a nézőknek az elért eredményért, egy másik tweetben pedig azt ígérte, hogy csak most lendül bele igazán, mivel még legalább 1000 jótékonysági akció van, amit le szeretne forgatni. Az állítólagos rekorddöntő videó nézettsége eközben két nap alatt átlépte a 60 milliót. Az anyag egy 7 napos tutajozásról szól a tengeren, amelyet Donaldson és néhány társa hajótöröttekhez hasonló körülmények között töltött el, leszámítva persze a rendelkezésükre álló bőséges felszerelést és a kamerás drónt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)