Hirdetés

MUD TV - Új képek

|

Egy mára elfeledett legenda, a Mad TV nem hivatalos folytatása készül a müncheni Realmforge Studios műhelyében.

Hirdetés

Akivel csak beszélek jártomban-keltemben, kivétel nélkül lesújtó véleménnyel vannak a hazai kereskedelmi és közszolgálati televíziók műsorkínálatáról. Amennyiben ismerőseim nem füllentettek, akkor ismeretterjesztő, hír- és hírháttér műsorokon kívül semmit nem fogyasztanak. Kérdés, tudnánk-e jobban csinálni, emészthetőbb, nem feltétlenül polgárpukkasztásra kihegyezett műsorokat gyártani.



A Mad Ugly Dirty Television (röviden MUD TV) pont erre kínál lehetőséget, mégpedig humoros formában, amit már a GamesCom alkalmából kiadott videó és az új képek (kivétel nélkül mindet megtaláljátok a MUD TV galériában) is alátámasztanak.



A díjnyertes Ceville kalandjátékért, valamint a 2011-ben érkező Airline Tycoon II-ért felelős Realmforge alkotásában magad állíthatod össze a programkínálatot, saját műsorokat (filmek, sorozatok, showműsorok, hírműsorok) gyártasz, te válogatod ki és veszed fel az alkalmazottakat, idővel pedig megfelelő tőke birtokában bővíted stúdiód infrastruktúráját.
A 2010 februárjában megjelenő menedzserjáték ajánlott fogyasztói ára a Kalypso Media szerint 40 euró körül alakul majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)