Hirdetés

Multiplatform CPU-hűtés a GlacialTech-től

|

Két hőcsöves hűtő, Intel és AMD processzorokhoz egyaránt.

Hirdetés

 

 

A főleg hűtési megoldásairól ismert GlacialTech két újabb CPU-coolerrel bővíti multiplatform megoldásainak sorát. Az Intel LGA775/1366 és AMD AM2 tokozású központi egységekkel kompatibilis Igloo 5610 Plus PWM és Silent egységeket a gyártó kimondottan azoknak szánja, akik olcsó, de jó teljesítményű hűtőre vágynak. Konkrét árat persze még nem tudni, de a gyártó korábbi árazásait figyelembe véve nem hinnénk, hogy magas összeget állapítanának meg az újdonságokhoz.

glacialtech-igloo-5610-pwm-silent-1.jpg

Mindkét modell hűtése két nikkel bevonatú hőcsőre épül, a PWM modell ezek hőleadását egy ventilátor segítségével segíti. A méretei: 65×96×139 mm, a tömege 690 gramm. A ventilátor 800-2700 fordulatot képes kivitelezni percenként a terhelés függvényében, a zajkibocsátása 34,2 decibelben maximalizálódik.

A Silent változat neve megtévesztő az előzőhöz képest, ugyanis a GlacialTech szakemberei pont erre szereltek két ventilátort, azonban még így is halkabb a PWM-nél. Térbeli kiterjedése 90×96×139 mm, tömege 780 gramm. A ventilátorok egyenként 1200 fordulaton pörögnek, egyenként maximum 17,7 decibelnyi hangot kibocsátva.

A vállalat szerint mindkét egység könnyedén szerelhető lesz, a bolti megjelenésük pedig napokon belül várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)