Hirdetés

Multiplayer támogatást kap az új Tomb Raider?

|

Hivatalos bejelentés továbbra sincs, ám a Crystal Dynamics minden valószínűség szerint új Tomb Raider játékon dolgozik.

Hirdetés

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, nagy valószínűséggel készül már az új Tomb Raider játék. Az Eidos szerint a megújult Tomb Raider méltó lesz az első részekhez, és számtalan újítást tartalmaz majd. Ezen újítások közül derült ki talán az egyik legfontosabbb.

Azt már hallottuk, hogy a játékmenet sandbox szerű lesz, azaz egy szabadon bejárható területet kapunk majd az arcunkba. Lara baba túlélése minden eddiginél kreatívabb megoldásokon múlik majd, és a harcrendszer is megváltozik. A legújabb Crystal Dynamics álláshirdetés szerint pedig multiplayer is lesz. Érdekes elgondolás, bár a megvalósítás kapcsán akad felmerülhet bennünk, vajon jó-e az nekünk, ha sok sok Lara csépeli egymást? A hirdetés másik érdekes pontja, hogy a Crystal Dynamics hirdetése szerint a titkos AAA projekt csak Xbox 360-ra, és PlayStation 3-ra készül. Mik vannak?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)