Hirdetés

MXGP PRO - ilyen a motorozás a gyakorlatban

|

Végre mozgás közben is láthatjuk az MXGP széria következő fejezetét.

Hirdetés

Az MXGP3 fejlődést mutatott a korábbi részekhez képest, így joggal reménykedhetünk abban, hogy a Milestone egy még minőségibb epizóddal ajándékozza meg a motokrossz műfaj kedvelőit az MXGP Próban. 

Hirdetés

Az új rész esetében a fejlesztők azt ígérik, hogy a széria eddigi legrealisztikusabb darabja lesz, amelyben minden korábbinál részletesebben szabhatjuk testre a motorunkat egy vadonatúj funkciónak, a "mechanikus megközelítésnek" köszönhetően. Az így összehozott versenyparipákat ezután változatos pályákon vethetjük be élesben, ráadásul nem kell egyből karriermódban indulnunk velük, kipróbálhatjuk, hogy mit tudnak a tréningterületként szolgáló Compound arénában. A stúdió megmutatta a játék első gameplay videóját is, amely még nem a végleges játékmenetet tükrözi, de ízelítőt ad belőle: 

Az MXGP Pro megjelenése június 29-én várható a főbb platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)