Hirdetés

Én pici pónim és Gears of War, valamint Zelda - frissítve

|

Na ha valami lesokkolhat egy férfiembert, akkor ez az.

Hirdetés

Engem legalábbis rohadtul lesokkolt, ahogy megláttam. Nos kérem, itt arról van szó, hogy az igencsak lányos My Little Pony figurákat néhány vállalkozó kedvű emberke a Gears of War-ban látott páncélba és Link ruhájába öltöztetve az erősebb nem által is fogyaszthatóvá változtatta.

A pónikért 125 dollár kifizetésével juthattok hozzá, mégpedig ITT. Az internet és a kockák fantáziája határtalan, mi meg legalább mosolygunk egy jót.

UPDATE: Azt hitted itt vége van? Tévedés! A CD Projekt unatkozó marketingeseinek köszönhetően itt van még egy jópár darab, agy eldobására mostmár tényleg erőteljesen késztető darab: Home of Mari Kasurinen Külön ajánlom a My Little Predator és My Little Chewbacca darabokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)