Hirdetés

Nagy bejelentésekre készít fel minket a Konami - jön az új Metal Gear?

|

Úgy tűnik, hogy az elmúlt években a AAA színtéren nem nagyon mozgó kiadó idén rátapos a gázpedálra: Noriaki Okamura nagy dolgokat ígér.

Hirdetés

Famitsu nevű japán játékmagazin az új év örömére megkérdezett 141 játékfejlesztőt a 2023-as terveikről. Ahányan voltak, annyiféle választ adtak, de egy magasan kitűnt a többi közül: Noriaki Okamura, a Konami egyik producere.

A Konami az elmúlt években nagyrészt a mobiljátékokra koncentrált, de a Yu-Gi-Oh! megjelenésekkel és az eFootballal megpróbálták életben tartani a prémium vonalaikat is. Ennek az állapotnak viszont úgy tűnik, hogy idén vége lesz.

Hirdetés

Okamura nem ment bele a részletekbe, de azt ígérte, hogy a 2023 egy nagy év lesz a bejelentések szempontjából. "Egy régóta várt év érkezett el" elmondása szerint, és bár azt nem árulta el, hogy mi következik, találgatni azért nem nehéz.

Rengeteg pletyka jött a Silent Hill részlegről, melyek később aztán megerősítést is kaptak: a horror franchise nem csak hogy feltámad, de mindjárt három játékkal tér vissza. Ott van még a Konaminál a Metal Gear és a Castlevania is, és bár Kojima nélkül előbbivel nehéz lesz újat mutatni, nem lennénk meglepődve, ha ezt is elővennék a japán fejlesztők.

Ti milyen Konami bejelentésnek örülnétek a legjobban idén?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)