Hirdetés

Nagy folytatásokat és csábító remastereket kínál november

|

Az év utolsó erős hónapja következik, benne GTA-kkal, Call of Dutyval és sok más izgalmas újdonsággal.

Hirdetés

Boldogabbak lennénk, ha arról írhatnánk, hogy a Grand Theft Auto VI érkezik ebben a hónapban, de sajnos minden forrás azt állítja, hogy arra még éveket kell várnunk, sőt a GTA V next-gen változatát is jövő tavaszra halasztották. Cserébe legalább jönnek a 3D-s éra játékainak újrakevert verziói, amik szebb látványt és modernebb irányítást kínálnak, és nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen lesz így újraélni Claude, Tommy és CJ kalandjait. Emellett persze menetrend szerint érkezik az új CoD, jön a Forza Horizon sorozat következő része, késve, de befut a Battlefield 2042 is, közben pedig jön néhány indie érdekesség, úgyhogy unatkozni semmiképp nem fogunk.

Hirdetés

2021. novemberi videojáték megjelenések 1. hét

Just Dance 2022 - november 4. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, Stadia

Valahogy a Just Dance sorozat sem képes elhalni - a Ubisoftnak valószínűleg megéri életben tartani, mert viszonylag alacsony a fejlesztési költség, cserébe tökéletesen meg lehet szólítani vele az alkalmi játékosokat és a rajongókat, akik szívesen kifizetik a kb. negyven számért a teljes árat, meg még egy kicsit az Unlimited előfizetésre is költenek. Idén sem várható óriási újítás az új dalokon kívül, vásárlás előtt érdemes ránézni a számlistára.

The Binding of Isaac: Repentance - november 4. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A 2010-es évek egyik legnépszerűbb indie játéka, a The Binding of Isaac a Repentance-nek köszönhetően lett teljes, ami most konzolokon is elérhetővé válik. A kiegészítő számos új helyszínt, tárgyat, ellenfelet hoz, a fejlesztők szerint többet, mint amennyit más játékok folytatásokba pakolnak. Ígéretük szerint több mint 500 órányi játékmenetet kapunk, de azért ez mégis leginkább azoknak szól, akik közel ennyit temettek az alapjátékba is.

Fast & Furious: Spy Racers - Rise of SH1FT3R - november 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Miközben a Halálos iramban filmek őrülten sikeresek, a játékok valami rettenetesen rosszak lettek.  Az Outright Games most a gyerekeknek szóló Spy Racers animációs sorozatot vette alapul, így a Rise of SH1FT3R is könnyedebb, lazább lesz: árkád jellegű versenyeken kell megmérettetnünk a világ különböző pontjain, a győzelemhez pedig kémkütyüket is bevethetünk.

The Smurfs: Mission Vileaf - november 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Októberről tolták át a törpök új kalandját, de a lényeg, hogy most már tényleg nem kell sokat várnunk rá. Hókuszpók egy olyan növényt hozott létre, ami képes csapdába ejteni a Hupikék törpikéket, de négy bátor törp (Törpilla, Okoska, Törperős és Habzsi) útra kel, hogy megakadályozza az ördögi terv sikerét. Könnyed, felfedezős platformernek tűnik, ha van még, aki rajong a rajzfilmért, az nézzen rá (de persze a Teletranszporttörpnél semmi nem lehet jobb).

Call of Duty: Vanguard - november 5. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ezúttal a Sledgehammer Games került sorra a Call of Duty sorozatot gondozó csapatok közül, és ahogy legutóbb, úgy most is egy második világháborús résszel készül. Ez alkalommal nagy hangsúlyt kap az egyjátékos kampány, melynek során a világ számos pontjára ellátogathatunk, hogy a valódi hősök ihlette karakterek szerepében küzdjünk a dicsőségért. A többjátékos módba visszatérnek a Modern Warfare-ből ismerős elemek, mint a fegyverek kitámasztásának lehetősége, de újdonságok is jönnek, köztük a vakon tüzeléssel, a rombolható falakkal és néhány új móddal. A zombis kampányért most a Treyarch felel, így remélhetőleg mindennek kellő figyelem jut.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)