Hirdetés

Nagy folytatásokat és csábító remastereket kínál november

|

Az év utolsó erős hónapja következik, benne GTA-kkal, Call of Dutyval és sok más izgalmas újdonsággal.

Hirdetés

2021. novemberi videojáték megjelenések 3-4-5. hét

The Waylanders - november 16. - PC

Klasszikus RPG-ket idéz a kelta mondavilágra épülő The Waylanders, amihez tavaly június óta vásárolható korai hozzáférés, és most jön a teljes változat. Csapatunkkal felfedezhetjük Galíciát, két korban harcolhatunk: egyszer a keresztény, egyszer a kelta uralom idejében. Fontos, kiket válogatunk össze, és természetesen nagy szerepet kap a taktikázás, a karakterfejlesztés is.

Hirdetés

Sherlock Holmes: Chapter One - november 16. - PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S

Hetekkel azután, hogy Poirot-t egy újabb játékban láthattuk, érkezik a Sherlock Holmes Chapter One, mely a közismert detektív korai éveibe enged betekintést. Az ifjú nyomozó bizonyítani szeretne, és egy mediterrán szigeten próbál utánajárni annak, hogyan halt meg édesanyja.

Battlefield 2042 - november 19. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A DICE forradalomról beszélt, de a béta után egyre többen kezdtek el kételkedni abban, hogy valóban minden idők legjobb Battlefield játéka lesz-e a Battlefield 2042. A fejlesztők azt ígérik, hogy a végleges változattól jobb élményt kapunk, mint a próbakör során, de a specialisták ötletéről nem mondanak le, maradnak a különleges képességekkel bíró karakterek. A játékban három fő módban merülhetünk el: az All-Out Warfare a hagyományos élményt nyújtja, a Hazard Zone-ban csapatok versengenek egymással és a gépi ellenfelekkel, a Portalban pedig korábbi játékok elemeinek felhasználásával vívhatunk őrült harcokat, korok fegyverei fognak vegyülni. Reméljük, a DICE tényleg mindent kihoz belőle, ami erejéből telik, és ha nem is azonnal, de idővel az egyik legjobb multis játékot kínálja nekünk.

Nerf Legends - november 19. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Lehet jó úgy egy shooter, hogy nincs benne vér, így alapvetően a Nerf Legends sem egy bukott ötlet. A játékban különböző Nerf puskákkal lövöldözhetjük az életünkre törő robotokat és 4v4-ben vagy 8 fős free-for-allban egymást egy futurisztikus, sci-fi világban.

Pokémon: Shining Pearl és Brilliant Diamond - november 19. - Switch

A Nintendo következő Pokémon játéka a DS-re megjelent Pearl és Diamond kibővített, kicsinosított változata lesz. Hasonló újításokra lehet számítani, mint anno a HeartGold és SoulSilver, valamint Omega Ruby és Alpha Sapphire esetében. Ez lesz az első olyan fővonalbeli Pokémon játék, amit nem a Game Freak fejleszt.

Asterix & Obelix: Slap Them All! - november 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Nem tudjuk, hányan akarhattak egy újabb Asterix & Obelix játékot, de jön. Az oldalnézetes beat 'em upban a két gall szerepében vehetjük fel a harcot a római birodalom seregeivel, akár kooperatívan is, és számos különböző támadással tehetjük őket helyre. Minijátékokra ugyancsak számíthatunk.

MXGP 2021 - november 30. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Idén is jön egy MXGP játék, amiben a 2021-es szezon minden motorosa, motorja és csapata irányítható lesz, a pályák mellé pedig három új, a múltban használt helyszín (Ottobiano, Ernee, Leon) is csatlakozik. Szórakozhatunk a pályaszerkesztővel, indulhatunk MX2-ből az átdolgozott karriermódban, és gyakorolhatunk a Playground 2.0-n.

Evil Genius 2: World Domination - november 30. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Tavasszal érkezett meg PC-re az Evil Genius 2, a gonosztevőszimulátor, amiben bázist építhetünk, képezhetjük csatlósainkat, és megvédhetjük magunkat a jóktól. Most jönnek a konzolos változatok, hogy még többen részesülhessenek az élményből.

A decemberi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)