Hirdetés

Nagy folytatásokat és csábító remastereket kínál november

|

Az év utolsó erős hónapja következik, benne GTA-kkal, Call of Dutyval és sok más izgalmas újdonsággal.

Hirdetés

2021. novemberi videojáték megjelenések 2. hét

Forza Horizon 5 - november 9. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

Az új Forza Motorsport játékra még várnunk kell, de érkezik a Forza Horizon alsorozat ötödik része, amiben Mexikó útjain verhetjük fel a port egy az előző játékhoz képest másfélszer nagyobb területen, mely a valaha volt legváltozatosabb a széria történetében. Természetesen rengeteg, precízen újraalkotott autó volánja mögé ülhetünk, amiket részletesen testreszabhatunk. Lesznek új többjátékos módok is, új környezeti hatások nehezítik a dolgunkat, és összességében mindenből többet kapunk, ami csak jót jelenthet.

Hirdetés

Jurassic World Evolution 2 - november 9. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S 

A Frontier egyszer már lehetőséget adott nekünk arra, hogy saját dinóparkot igazgassunk, és mivel a rajongóknak tetszett a dolog, most érkezik a Jurassic World Evolution folytatása. Több mint 75 őslényt gondozhatunk majd, akiket jól biztosított parkokban kell elhelyeznünk, gondoskodnunk kell jólétükről, boldogságukról. Ezúttal fejlettebb mesterséges intelligencia dolgozik azon, hogy ne legyen könnyű dolgunk, és többféle környezetben építkezhetünk az Egyesült Államok változatos területein.

Hirdetés

Football Manager 2022 - november 9. - PC, Mac, Xbox One, Xbox Series X|S, iOS, Android

A Football Manager sorozat idei részében egy átlátható, a valóságban használthoz hasonló felületen nézhetjük meg a statisztikákat és adatokat, fejlesztették az animációkat, izgalmasabbá tették a pályán kívüli és a meccs közbeni eseményeket.

Disney Classic Games Collection - november 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Aki valaha szerette a Disney rajzfilmek alapján készült játékokat, vessen egy pillantást a Classic Games Collectionre, amiben az Aladdin, a The Lion King és a Jungle Book több változata is megtalálható. Előbbi kettőt már játszhattuk modern platformokon, utóbbi az újdonság, ami SNES-es és Sega Genesis-es verzióban egyaránt elérhető, illetve bekerült a csomagba az Aladdin SNES-es változata is. A játékokat kicsinosították, betették a visszatekerés lehetőségét, zenéket, további bónusz tartalmakat.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition - november 11. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

Rettegtünk attól, hogy közeleg a Skyrim 10. évfordulója, és a Bethesda nem készül semmivel, de aggodalmunk hiábavaló volt: augusztusban bejelentették az évfordulós kiadást, amelyre ingyenesen frissíthetnek azok, akik megvették a játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és PC-s Special Edition változatát. Az ünnepi csomag több mint 500, a Creation Clubról származó újítást tartalmaz, így rengeteg felhasználói tartalom vár majd arra, hogy elmerüljünk benne. Ha eddig még nem próbáltátok, ez lehet az a verzió, ami a legjobb élményt nyújtja, ha pedig már volt szerencsétek hozzá, várjátok meg a megjelenést - meglátjuk, mennyi újítást kínál valójában.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition - november 11. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Nem a Skyrim Anniversary Edition lesz az egyetlen évfordulós ünnepi csomag, amire érdemes figyelni novemberben. A Grand Theft Auto III 20 éves lett, minek örömére a Rockstar a 3D-s trilógiát, avagy a harmadik részt, a Vice Cityt és a San Andreast jelentősen felújítva hozza el nekünk minden platformra, jövőre még mobilokra is. A javított látvány mellett az irányításon is faragnak, hogy jobban igazodjon a mai kor sztenderdjeihez, és a kezelőfelületet is úgy alakítják, hogy ne érezzék elveszve magukat az újoncok sem. Az Xbox Game Pass előfizetői a San Andreast ingyen játszhatják majd a megjelenés napjától.

Shin Megami Tensei V - november 12. - Switch

A nagy múltú Shin Megami Tensei sorozat új részében visszatérnek korábbi játékokban látható játékelemek, így próbálták tökéletesíteni az élményt. Egy Tokióban játszódó RPG lesz, melyben egy gimnazistát alakítunk, aki barátaival együtt véletlenül démonok után kezd el nyomozni.

Game & Watch: The Legend of Zelda - november 12.

A The Legend of Zelda sorozat 35. születésnapja alkalmából érkezik egy újabb Game & Watch, melyen a The Legend of Zelda, a Zelda II: The Adventure of Link, a The Legend of Zelda: Link's Awakening, illetve a Vermin azon változata lesz megtalálható, amiben Link csapkod. 19 990 Ft-ért lehet majd hozzájutni.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)