Hirdetés

Nagyon olcsón lesz játszható a játék, amiben pokémonszerű lények lövik egymást

|

A Palworld szörnyei bevethetők gyári munkásként, áramforrásként, vagy számos egyéb szerepben: nincsenek törvények ebben a kitekert világban.

Hirdetés

A Pokémon játékokon és animéken keresztül kialakult bennünk egy kép arról, hogy milyen lenne a világ, ha zsebszörnyek népesítenék be. A Palworld alkotói szerint mind tévedünk, ők úgy látják a szörnyecskékből valószínűleg gyári rabszolgákat csinálna az emberiség, és veszélyes csaták esetén ott hagyná őket elpusztulni.

Mi más életfilozófiákat szeretünk követni, de a Palworld csapata érdekes feltevések alapján építi szörnygyűjtögető szerepjátékát.

Hirdetés

Hamarosan minden apróságnak puskát adhatunk a kezébe, mert a Palworld egy új trailerrel bejelentette megjelenési dátumát, egyelőre a korai hozzáféréses verzióét, mivel egyelőre csak a játék egy darabkáját kapjuk meg. 2024. január 19-től mindenki pörgetheti vagy a Game Passen keresztül, vagy a Steames vásárlással

Egyszerre négyfős csapatokban mehetünk kalandozni az új világba, de egy-egy szerver 32 játékost is elbír majd. A jövőbeli frissítésekkel ezek a számok még növekedhetnek, és persze érkezik PvP, és más közösségi lehetőségek is.

A Palworld fejlesztői egyelőre nem jelentették be, hogy az Early Access időszak meddig tart, így egy jó darabig még várnunk kell majd a tényleges befejezésre, de addig is hatásunk lehet a játék alakítására. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)