Hirdetés

Nagyon szeretnél már macskává változni? Sajnos még várnod kell!

|

A játékipar ébredése nagyon lassan halad: egyre több projekt késik, többek között a cicarajongók álma is, a Stray.

Hirdetés

A Ghostwire: Tokyo, a Resident Evil Re:Verse, a Rainbow Six: Extraction és a Digimon: Survive késésének híre után, most itt a következő jelentkező. A távoli jövőben játszódó macskás kalandjáték, a Stray is csúszik 2022-re.

A rossz hír mellé legalább kaptunk egy 4 és fél perces bemutatót, ami egy tényleges demonstrációja a játék egyes elemeinek. A videó eseményein a producer, Swann Martin-Raget kísér végig bennünket.

Hirdetés

A Strayben egy macskát alakítunk, akinek túl kell élnie egy nevetséges részletességgel felépített cyberpunk-szerű városban.  Az utcáktól a tetőkig mindent bejárunk majd, miközben próbáljuk elkerülni a város vigyázó robotjait és más kóbor szörnyeit.

A játék fejlesztéséért felelős BlueTwelve Studios nem közölte a késés okát, de ez talán mindegy is. A lényeg, hogy a jelenlegi tervek szerint a Stray valamikor 2022 elején érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, és PlayStation 5-re. A kiadó teljes bemutatójának címeiről itt írtunk részletesebben, érdemes megnéznetek a listát, ha szeretitek különleges játékaikat!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)