Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a Grand Theft Auto VI történetét már hónapokkal ezelőtt kiszivárogtatta egy streamer

|

Az Adin Ross adásában elhangzott részletekből több apróság is beigazolódott a GTA 6 trailert nézve.

Hirdetés

A Rockstar ma hajnalban élesítette a Grand Theft Auto VI trailerét, mivel az idő előtt kiszivárgott Twitterre. Akárhogy is, a várva várt előzetes kint van, az internet pedig elkezdheti elemezgetni annak minden apró képkockáját.

Túl sok játékmenetet érintő részlet nem derült ki, de azt már tudjuk, hogy Lucia lesz a (vagy az egyik) főszereplőnk, aki útja során egy börtönt is meglátogat majd, vagy onnan szabadul a játék elején. A sztorinak ezen elemeit már hónapokkal ezelőtt kiszivárogtatta egy állítólagos Rockstar alkalmazott Adin Ross streamjén keresztül.

A bennfentes elmondása szerint Luciának "van egy gyereke, akit gyakorlatilag magára hagy, hogy elmehessen kirabolni egy bankot", az akció során azonban elfogják és börtönbe kerül. Ezek az elemek nagyrészt a helyükön vannak, és a gyermekről korábbi Reddit posztok is tanúskodnak.

Hirdetés

Azért nem minden tűnik tuti tippnek: az állítólagos alkalmazott szerint a játékos a börtönből indul majd, ahonnan neki megszöknie, de az előzetes nem egészen ezt sugallja. Persze ettől még nincs kizárva, hogy szökött fegyencként kell majd Vice City utcáit járnunk, túlságosan rövid és homályos az első előzetes ahhoz, hogy konkrétan összeálljon a sztori.

Meglátjuk, hogy miből mi lesz az igazság. Mivel a Grand Theft Auto VI várhatóan csak 2025-ben fog befutni, így bőven van még ideje a Rockstarnak igazolnia vagy megcáfolnia a korábbi pletykákat és "szivárgásokat".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)